Ελεονώρα Μελέτη: «Μου έχει συμβεί και μένα…»

team
team

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας στο Mega Καλημέρα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού και τη διένεξή της με τον Γιώργο Λιάγκα, η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε πως έχει συμβεί και στην ίδια στο παρελθόν μία ανάλογη κατάσταση.

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μίας ομάδας και ο σταθμός να βγαίνει και να λέει “ναι όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα”. Παρά την απόφαση αυτή που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μία στήριξη σε όλο αυτό» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μπορείς και το κάνεις. Γιατί νομίζω ότι δεν είμαστε όλοι σε θέση για κάτι τέτοιο με την έννοια να διαλύσεις μία εκπομπή στην οποία σε έχει τοποθετήσει το κανάλι και με δική του απόφαση να φεύγεις και το κανάλι να λέει “δεν πειράζει φύγε, σε κρατάμε”», είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

Τότε ξαναπήρε τον λόγο η Ελεονώρα Μελέτη και σημείωσε: «Έχει ξαναγίνει όλο αυτό. Έχει ξαναγίνει. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και θέλουν να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα. Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει μόνη μου. Είπα φεύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους.

- Advertisement -

Μου έχει συμβεί. Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *