Ελεονώρα Μελέτη: Κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές

team
team
ΜΕΛΕΤΗ

Στη «μάχη» των Ευρωεκλογών φαίνεται ότι μπαίνει η Ελεονώρα Μελέτη, μετά την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής της, Mega Καλημέρα.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο Πρωινό Σουσού, η παρουσιάστρια δέχτηκε επίσημη πρόταση από το κόμμα της ΝΔ την περασμένη Τρίτη και μία ημέρα αργότερα, συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη είχε δεχτεί ακόμα δύο προτάσεις, νωρίτερα, από κόμματα της αντιπολίτευσης, μία τον περασμένο Δεκέμβριο και μία τον Οκτώβριο.

«Εκ των υστέρων, είχε συζητηθεί το όνομά της στη ΝΔ, αλλά δεν την είχαν προσεγγίσει, γιατί πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να φύγει από την εκπομπή της. Όταν έγινε γνωστό ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται την 1η Μαίου, τότε κινήθηκαν οι μηχανισμοί κι έγινε το τηλεφώνημα. Το ραντεβού με τον πρωθυπουργό ήταν καθοριστικό στην απόφασή της», τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης και ξεκαθάρισε ότι η υποψηφιότητά της δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση του Mega να ολοκληρωθεί το Mega Καλημέρα νωρίτερα.

- Advertisement -

«Δεν είχε να κάνει η μία απόφαση με την άλλη. Θα μπορούσε να συνεχίσει την εκπομπή το Mega με αντικαταστάτη, όπως έγινε με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ», τόνισε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *