Ελεονώρα Μελέτη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικός με τους συντελεστές της και λιγότερο επιθετικός»

team
team

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καταπέλτης για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, λέγοντας ότι «κάνει τα μονοψήφια που της αξίζουν».

Τα παραπάνω σχολίασαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη να εκφράζει το παράπονό της για τις διαμάχες μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων.

Αναφορικά με τα παραπάνω, είπε:

«Αυτό που παρατηρώ τελευταία και με θλίβει και το συζήτησα με αρκετές συναδέλφους, όπως την Ελένη Τσολάκη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι ότι με στενοχωρεί πάρα πολύ που το σινάφι μας δεν αγαπιέται μεταξύ του».

- Advertisement -

Γίνονται αναφορές από πρόσωπα σε πρόσωπα όπως αυτό».

«Οι χορτασμένοι όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα έπρεπε να είναι γενναιόδωροι;» τη ρώτησε συνάδελφός της με την ίδια να απαντά: «Άκου ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν θα έπρεπε να είναι γενναιόδωρος, θα ήταν για όλα αυτά τα οποία περιέγραψε. Για το ότι δεν ξέραμε τον τίτλο της εκπομπής, το ότι δεν ξέραμε πότε βγαίνει και όλα τα σχετικά. Όταν υπάρχουν πολλές παράμετροι που επηρεάζουν την πορεία μιας εκπομπής θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικός με τους συντελεστές της και λιγότερο επιθετικός».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *