Ελένη Ράντου: «Σφίγγεται το στομάχι μου όταν πέφτω πάνω στον κ. Πορτοσάλτε.»

team
team

Η πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Ράντου μίλησε στο περιοδικό Down Town τόσο για την τέλεια ευτυχία που όπως είπε δεν είναι άλλη από μια στιγμή ανεμελιάς χωρίς να σκέφτεσαι το μετά αλλά και για τον μεγαλύτερο φόβο της που είναι η καθήλωση – σωματική ή ψυχική.

Επιπλέον η ηθοποιός είπε ότι το χαρακτηριστικό που αποδοκιμάζει περισσότερο στον εαυτό της είναι η control freak πλευρά της. Και αν και όπως λέει, η ζωή την έχει μάθει ότι τίποτα δεν μπορεί να ελέγξει πραγματικά, αλλά εκείνη παραμένει αμετανόητη.

Το χαρακτηριστικό που αποδοκιμάζει περισσότερο στους άλλους είναι ο ναρκισσισμός και η χειριστικότητα. Όπως παραδέχτηκε η ίδια θαυμάζει τον (βαφτισιμιό) της Ορφέα Αυγουστίδη γιατί είναι ένα σπάνιο πλάσμα όπως παραδέχεται η ίδια σαν… νονά.

Η κ. Ράντου παραδέχθηκε επίσης ότι η μεγαλύτερη σπατάλη της είναι τα σκηνικά που φτιάχνει για το Θέατρο ενώ αυτές τις μέρες η ψυχική διάθεσή της είναι δαιμονική χαρά και ανυπομονησία για το «Πάρτυ της ζωής μου», μαζί με εξοντωτική κούραση. Αλλά πρώτη φορά νιώθει τόσο χαρούμενη που έχει την πολυτέλεια να κουράζεται τόσο στη δουλειά μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απραξίας! Η πρώην… Σαββατογεννημένη θεωρεί ότι η πιο υπερεκτιμημένη αρετή είναι ο συναισθηματισμός ενώ λέει ψέματα όταν πρόκειται να πληγωθούν άλλοι. Εάν πρόκειται να πληγωθεί όμως η ίδια, λέει πάντα αλήθεια.

- Advertisement -

Στην ερώτηση ποιον εν ζωή άνθρωπο απεχθάνεται η Ελένη Ράντου απάντησε: «Σφίγγεται το στομάχι μου όταν πέφτω πάνω στον κ. Πορτοσάλτε.»

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *