Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, κρατούσε σαν φυλαχτό τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, η παρουσιάστρια δείχνει να απολαμβάνει τόσο την επικοινωνία με τον κόσμο μέσω Instagram αλλά και πιο χαλαρή στο να προβάλει τις προσωπικές στιγμές, εκείνες που επιλέγει η ίδια να προβάλει, παρέα με την οικογένεια της.

Σήμερα, τους τηλεθεατές της εκπομπής τους περίμενε μια έκπληξη καθώς η μικρή κόρη της Ελένης, Μαρίνα, βρέθηκε στο στούντιο και συγκεκριμένα παρακολουθούσε πιστά τη μαμά της από τα παρασκήνια όπου ήταν με την γιαγιά της και μητέρα της παρουσιάστριας. Η Ελένη ενημέρωσε τους τηλεθεατές της για την παρουσία της κόρης της από την έναρξη της εκπομπής, ενώ παράλληλα έστελνε φιλιά προς το μέρος της, λέγοντας «Δε φιλάω εσάς. Αλλά σήμερα είναι άλλη πρωταγωνίστρια εδώ και δεν μπορώ, φιλάω εκείνη. Το παιδί μου το τελευταίο εννοώ. Εμείς σήμερα δεν έχουμε σχολείο. Είναι η καλύτερη μέρα για βόλτα». Στη συνέχεια τις αποχαιρέτισε λέγοντας πως οι δυο τους, η μητέρα της με την κόρη της Μαρίνα δηλαδή, θα πάνε βόλτα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με την ίδια στο πλατό χαμογελαστή και την μικρή της Μαρίνα να εισβάλει στο πλατό να την αγκαλιάζει και να μην την αφήνει, γράφοντας στη λεζάντα ” με το μωρό μου στο studio!”.