Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη και ο αγαπημένος της Μάκης Παντζόπουλος κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Όπως είναι γνωστό η εκπομπή της ολοκλήρωσε τη σεζόν την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουνίου. Παρέα στην κρουαζιέρα τους φυσικά και οι κόρες της παρουσιάστριας αλλά και φίλοι των κοριτσιών.

Η Ελένη έχει συνηθίσει τους φανς της το τελευταίο καιρό να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από την καθημερινότητα της κάτι που όπως φαίνεται λατρεύουν οι ακόλουθοι της και το αποδεικνύουν χαρίζοντας της άπειρα likes αλλά και σχόλια. Τις τελευταίες ώρες η Ελένη δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Αιγαίο, ενώ σε μία από αυτές δέχτηκε και σχόλια περί φώτοσοπ στην κοιλιά της κι άλλα τέτοια κακοπροαίρετα στα οποία φυσικά απάντησε με ιδιαίτερη άνεση όπως ξέρει να κάνει πάντα.

Η φωτογραφία που προκάλεσε αίσθηση φυσικά όμως είναι εκείνη στην οποία απεικονίζεται η ίδια στην αγκαλιά του Μάκη Παντζόπουλου επάνω σε ένα αγροτικό στο οποίο βρίσκονταν και οι κόρες της παρουσιάστριας με τους φίλους τους, την οποία κοινοποίησε στις ιστορίες του Instagram γράφοντας “Άλλος για θάλασσα;”