Έλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star»

team
team

Τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”. Η δημοφιλής manager αναφέρθηκε αρχικά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και στην παρουσίαση του “First Dates”.

“Tη Ζενεβιέβ Μαζαρί την είδα στο “First Dates”, την αγαπάω και θα την αγαπάω πάντα και μου αρέσει σε ότι και να κάνει. Δεν ξέρω αν της πάει αυτό το concept, θα δείξει η ιστορία, αλλά εμένα μου αρέσει. Το “Shopping Star” θα της πηγαίνει φουλ, νομίζω, της Ζενεβιέβ γιατί είναι ένα κορίτσι της μόδας, ξέρει από μόδα, έχει χιούμορ και νομίζω πως αυτά είναι τα συστατικά τα οποία θέλουν σε αυτή την εκπομπή” δήλωσε.

Η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε αναφερόμενη στο “My Style Rocks”: “Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My Style Rocks και όσο περνάει ο καιρό μου αρέσει η χημεία που έχει και με τους υπόλοιπους. Είναι πολύ ωραίοι. Βέβαια και στο “GNTM” μου άρεσε πάρα πολύ. Η σχέση που είχε με τον Δημήτρη Σκουλό εκεί, τη Βίκυ Καγιά και τον Άγγελο Μπράτη ήταν πολύ ωραία”.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον η ίδια σημείωσε: “Δεν ξέρω για του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα. Θα ήθελα να συνεχίσω, μου αρέσει να ξυπνάω πρωί γενικά και η πρόθεση μου είναι θετική αλλά δεν έχω ιδέα. Η σύμβαση που έχω εγώ λήγει με την λήξη της εκπομπής οπότε ίδωμεν”.

- Advertisement -

Θα τη βλέπαμε στο “Shopping Star”; Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε πάνω σε αυτό: “Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο “Shopping Star”, που είπε και ένας τηλεκριτικός κάποια στιγμή. Το διέψευσα και στην εκπομπή, δεν υπήρχε περίπτωση. Ούτε μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση αλλά ούτε και θα το έκανα, δεν μου αρέσει εμένα το “Shopping Star””.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *