Έλενα Ακρίτα: «Με στεναχώρησε αυτό που συνέβη με τον Γιάννη Μπέζο»

team
team

Η Έλενα Ακρίτα ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται”, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα podcasts που κάνει αλλά σε ορισμένα αρνητικά σχόλια που δέχεται εξαιτίας των όσων λέει στη διαδικτυακή της εκπομπή.

Η ίδια, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της με τα ψέματα που κυκλοφόρησαν για εκείνη τις τελευταίες μέρες, όσον αφορά κάποιες δηλώσεις -που δεν έκανε- για τον Γιάννη Μπέζο.

Αναλυτικότερα, η Έλενα Ακρίτα είπε “Δέχομαι αυτά τα γνωστά μηνύματα, τα βαρετά, τα πολιτικά. Ότι ανήκω στο τάδε κόμμα. Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο. Βγήκε κάποιος με ένα ψεύτικο μοντάζ, ότι εγώ έγραψα πως η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε. Ο κόσμος του twitter του απάντησε, “δεν υπάρχει πουθενά αυτό, δεν το έχει γράψει”. Αυτό γιγαντώθηκε. Η πλάκα είναι ότι εγώ με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο διαφωνώ σχεδόν στα πάντα σε θέματα κοινωνικά, τον θεωρώ έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς. Και αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει, είναι ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι από τους καλύτερους συνεργάτες γιατί αγαπά και τιμά τους συναδέλφους του”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *