Εκτός προγράμματος τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη η Ινα Ταράντου

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΙΝΑ ΤΑΡΑΝΤΟΥ

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα βγει όπως όλα δείχνουν η εκπομπή της Ινας Ταράντου στο OPEN. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια γνωστοποίησε στα social media την προηγούμενη Πέμπτη το γεγονός ότι νοσεί από covid-19 και ακόμα και σήμερα το τεστ βγαίνει θετικό.

Μάλιστα, οι πρώτες μέρες ήταν ιδιαιτέρως δύσκολες για την ίδια καθώς είχε και πυρετό και βήχα αλλά και πόνους στα κόκκαλα. Κάθε μέρα νιώθει όμως και καλύτερα καθώς ναι μεν ο πυρετός έπεσε αλλά ακόμα δεν έχει αρνητικοποιηθεί ενώ υπήρξε και διασπορά μέσα στην εκπομπή γεγονός που δεν επιτρέπει στο “Εμείς” να είναι τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη στον αέρα του OPEN, σύμφωνα και με την επίσημη αλλαγή που ήρθε πριν από λίγο από το κανάλι.

Σήμερα έτσι κι αλλιώς το κομμάτι της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ ανέλαβε το ειδησεογραφικό τμήμα υπό τη διεύθυνση του Πάνου Παναγιωτόπουλου με έκτακτες εκπομπές που αντικατέστησαν τόσο την δική της εκπομπή όσο και αυτή της Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ από αύριο στη θέση της ψυχαγωγικής εκπομπής θα προβληθεί ελληνική ταινία.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *