Εκτός OPEN ο Τζώνη Καλημέρης. Όλο το παρασκήνιο και οι αποχωρήσεις που έρχονται…

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Είναι από τις ειδήσεις που δεν ισχύει το δημοσιογραφικό κλισέ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία κι αυτό γιατί η αποπομπή του Τζώνη Καλημέρη από το OPEN ήταν κάτι που σιγοψυθιριζόταν εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, η είδηση έφτασε στα αυτιά μου προχθές αλλά όλοι την Τετάρτη το απόγευμα έσπευσαν να την διαψεύσουν. Εγώ από την άλλη, σας έδωσα μια μικρή γεύση από όσα πρόκειται να συμβούν στο PING PONG που δημοσίευσα.

Πάρτε μια μικρή γεύση: “PING Και θα κλείσω αυτή τη στήλη με το OPEN όπου ο αναβρασμός είναι μεγάλος το τελευταίο διάστημα. Μπορεί η σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της, μπορεί να σχεδιάζονται πράγματα για του χρόνου, αλλά μάλλον κάποιοι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο… που εν προκειμένω αυτό ισχύει και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Ο “ξενοδόχος” λοιπόν δεν υπογράφει το μπάτζετ για το νέο πρόγραμμα, η τρύπα ξεχειλώνει και οι απλήρωτες παραγωγές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κάποιοι ετοιμάζονται αν δουν την πόρτα της εξόδου… Η μόνη που συνεχίζει να κάνει ζωάρα είναι η Ελλη Στάη. Τι κι αν το δελτίο συνεχίζει να βουλιάζει, εκείνη δεν χαραμίζει με τίποτα τα τριήμερα που της δίνει ο σταθμός κάθε Παρασκευή και ενίοτε Δευτέρα κι αυτό επειδή τις Πέμπτες λόγω του “Open Mind” γράφει διπλοβάρδιες”.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν ήταν σαν τις προηγούμενες. Ο Τζώνη Καλημέρης είχε να εμφανιστεί αρκετές μέρες στο κανάλι, σχεδόν μια εβδομάδα από τότε δηλαδή που ο Αρτούρ Νταβιντιάν, το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη ανακοίνωσε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του OPEN ότι η συνεργασία τους τελειώνει εδώ. Η αιτία είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Το πολύ ακριβό πρόγραμμα και τα ποσοστά τηλεθέασης που δεν ήρθαν ποτέ αν και κάποιοι είδαν δώσει υποσχέσεις γι’ αυτό. Άλλωστε, όπως σας είπα και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή όλες οι εξωτερικές παραγωγές είναι απλήρωτες – κάτι σαν άτυπη στάση πληρωμών – ενώ όλο το πρόγραμμά για την ερχόμενη σεζόν είναι στον αέρα γιατί η Πρόεδρος Διοίκησης Λουτμίλα Μποροντίνα δεν υπογράφει τον προϋπολογισμό. Aξίζει, πάνως, να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι, ενώ σε επικοινωνία που είχαμε με το Γραφείο τύπου υπήρξε σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι αποχωρήσεις – αποπομπές δεν θα σταματήσουν εδώ… Κάποιοι λένε ότι η επόμενη είναι η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, ενώ θα υπάρξουν και άλλες απολύσεις στο κανάλι τόσο σε επίπεδο δημοσιογράφων, τεχνικών, όσο και παρουσιαστών.

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Μαλέλης: “Δεν έκανα ραντεβού με το STAR”

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του νέου MEGA ώστε το κανάλι να βγει στον αέρα. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με...

Ο Αντώνης Κανάκης απαριθμεί τα σημεία της ρήξης του με τον ΣΚΑΪ – Τα βασικά σημεία της ανακοίνωσης του παρουσιαστή

Εν αναμονή της νέας ανακοίνωσης του Αντώνη Κανάκη που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και η οποία θα εξηγεί...

Υδροξυαπατίτης: Εντυπωσιακή ανανέωση προσώπου με διάρκεια

Από την Δρ. Κατερίνα Σακελλαρίου Πρόκειται για ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της απώλειας του όγκου του προσώπου...

Το τρίγωνο του πολέμου: Τρεις εναντίον ΣΚΑΪ

Μετά το STAR και τον ALPHA και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τάσσεται κατά του ΣΚΑΪ και ο πόλεμος καλά κρατεί...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς