Μια μια ανακοίνωση μέσα από τα social media και συγκεκριμένα από το instagram, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 μετά από 8 χρόνια.

Η ίδια έγραψε χαρακτηστικά ευχαριστώντας τον Θοδωρή Κυριακού για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια: “Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιράστηκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, το συμβόλαιο της Δούκισσας έληγε φέτος, ωστόσο, το κανάλι του Αμαρουσίου είχε στα πλάνα του την παρουσιάστρια για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ενεργοποιώντας το option για συν ένα χρόνο. Ωστόσο, η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της φαίνεται πως άλλαξαν τα πλάνα αλλά και τις προτεραιότητες της ίδιας που, όπως αναφέρε, θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο δεύτερο μωρό που περιμένει και θα φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες.