Εξαλλος είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πλήροφορίες του tinasmess.gr, o Aτζούν Ιλίτζαλι με τον ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση των παικτών του “Survivor” που φεύγουν σήμερα για τη Μαδαγασκάρη με σκοπό να συμμετάσχουν στο ομοοιδές παιχνίδι του ΑΝΤ1. Πρόκειται για οκτώ παίκτες, έξι από τον πρώτο κύκλο και δυο από τον δεύτερο. (Κώστας ΑναγνωστόπουλοςΕλισάβετ Δοβλιατίδου, Μαριάννα Καλλέργη, Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Φαίδωνας Τσανγκ, Στέλιος Χανταμπάκης, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ντάρια Τουρόβνικ).

NOMADS2

Ολα ξεκίνησαν όταν χθες έγινε γνωστό μέσα από το διαδίκτυο ότι στο “Nomads” ετοιμάζονται να μπουν παίκτες που είχαν συμμετάσχει τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο κύκλο του “Survivor”. Μάλιστα, τότε μας είχε κάνει εντύπωση πως ενώ ανέβηκε το θέμα και σε σάιτ του Ομίλου ΑΝΤ1, η είδηση ενώ ίσχυε κατέβηκε λίγες ώρες μετά με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο λόγος ήταν γιατί ο Τούρκος παραγωγός έγινε έξαλλος με το κανάλι του Αμρουσίου και τις πρακτικές του και επικοινώνησε μάλιστα με διάφορους παίκτες τάζοντας γη και ύδωρ για να μην μεταβούν στη Μαδαγασκάρη. Οταν δεν συνέβη αυτό, – άλλωστε η εταιρεία παραγωγής, δεν έχει καμία δικαιωδοσία απέναντι στους παίκτες αφού πλέον δεν δεσμεύονται με κανενός είδους συμβόλαιο με το τέλος μάλιστα του παιχνιδιού – αποφάσισε να κάνει μια κίνηση ματ και να προχωρήσει σε κάτι που σχεδίαζε από πέρσι: να στείλει εξώδικο για αντιγραφή του δικού του φορμάτ από τον ΑΝΤ1 βασιζόμενος και στο αγωνιστικό κομμάτι που δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα το αντίστοιχο “Nomads” του εξωτερικού.

Aπό την Κυριακή δημιουργούνται δυο νέες ομάδες: οι οκτώ παίκτες που θα μπουν θα δημιουργήσουν μια νέα ομάδα τους “εισβολείς”, οι οποίοι και θα αγωνιστούν εναντίον των “επίλεκτων”, μιας ομάδας που θα δημιουργηθεί από τη μίξη των δυο υπαρχουσών ομάδων.