Εκλογές 2023: Όλες οι αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών

team
team

Με πολλές αλλαγές συνεχίζεται το πρόγραμμα των καναλιών τις επόμενες μέρες, λόγω των εθνικών εκλογών του 2023. Ποιες εκπομπές δεν θα προβληθούν; Η πολιτική επικαιρότητα έχει τον πρώτο λόγο για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να διαφοροποιήσουν το πρόγραμμα τους και κυρίως τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

ΣΚΑΙ

Πρώτος ο ΣΚΑΙ είχε ανακοινώσει ότι η εκπομπή της Φαίης Σκόρδα, “Πρωινό μας”, δεν θα προβληθεί την Παρασκευή 19/5. Στην θέση της θα δούμε μια έκτακτη εκπομπή για τις εκλογές. Αυτή δεν είναι άλλη από τους Αταίριατούς που επιστρέφουν, έστω και για μία μέρα στην παλιά τους ώρα. Στον αέρα δεν θα βγει ούτε η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό μεσημεράκι”. Αναφορικά με το “Γειά σου” θα προβληθεί μόνο το Σάββατο στις 12:00.

ALPHA

- Advertisement -

Στην πλευρά του ALPHA τώρα, την Παρασκευή θα δούμε κανονικά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρά τις φήμες που την ήθελαν εκτός. Αλλαγές ωστόσο θα δούμε το Σάββατο, με το Just the 2 of us να μην μεταδίδεται. Η Ναταλία Γερμανού έχει αποδείξει ότι μπορεί να καλύψει την επικαιρότητα και έτσι θα βγει ζωντανά και την Κυριακή με μια τροποποίηση στην σκαλέτα της εκπομπής. Τέλος, την Δευτέρα 22 Μαΐου, δηλαδή την επόμενη τον εκλογών θα δούμε μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στις 5:45.

MEGA

Το Mega έχει αποφασίσει να γίνουν αλλαγές στον προγραμματισμό του. Μια από αυτές είναι η μείωση της διάρκειας της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, μέχρι τις εκλογές, με σκοπό την προβολή των διακαναλικών συνεντεύξεων. Θύμα των εκλογών και η σειρά Μαύρο Ρόδο , η οποία ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές την Δευτέρα 22 Μαΐου. Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου θα προβληθεί μόνο το Σάββατο ενώ και το Σπίτι με το Mega θα μεταδοθεί κανονικά.

ANT1 ΚΑΙ OPEN

Ο ANT1 αποτελεί από το κανάλια που δεν θα δούμε ιδιαίτερες αλλαγές στο πρόγραμμά του λόγω των εθνικών εκλογών του 2023, παρά μόνο την Κυριακή. Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα δεν θα μεταδοθεί και την θέση της θα πάρει η Formula 1, της οποίας τα δικαιώματα τα έχει αναλάβει ο σταθμός. Καμία αλλαγή για τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό ΑΝΤ1. Κανονικά θα βγει στον αέρα η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, στο OPEN το Σάββατο 20 Μαΐου, ενώ την Κυριακή θα δώσει την θέση της σε έκτακτη ενημερωτική εκπομπή. Επίσης κανονικά θα προβληθεί την Παρασκευή και η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Πηγή: youfly.com – Βασίλης Σακουλέβας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *