Εκλεισε η συμφωνία ανάμεσα σε MEGA και MAD – Θα είναι τελικά η Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Σε συμφωνία κατέληξαν τελικά το MEGA με το MAD όπως πρώτο σας είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες το Youfly.com. Μια συμφωνία που προβλέπει πέρα από την τελετή των μουσικών βραβείων ΜΑD και το περίφημο Madwalk αλλά και την επιστροφή της εκπομπής MEGA STAR που προβαλλόταν για πάρα πολλά χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι με την Ναταλία Γερμανού.

MadWalk και MAD VMA θα γίνουν κανονικά αλλά μέσω διαδικτύου όπως άλλωστε αυτή τη στιγμή συμβαίνει σε όλον τον πλανήτη για να μην χαθεί τόσο η επαφή με τον κόσμο όσο κυρίως οι χορηγοί που τη δεδομένη στιγμή είναι το σημαντικότερο, καθώς ο θεσμός δεν αντέχει και δεύτερη αναβολή. Οι επαφές του Ανδρέα Κουρή με το ΜΕGA σε μια προσπάθεια να υποστηριχτεί ο θεσμός και τηλεοπτικά έπιασαν τόπο και έτσι το μόνο που μένει είναι να γίνουν από τις δυο πλευρές και οι επίσημες ανακοινώσεις. Αν και η Βίκυ Καγιά θα ήταν το πρόσωπο που θα παρουσίαζε την επατειακή βραδιά των Madwalk με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων, κάτι τέτοιο δεν θεωρείται πλέον καθόλου σίγουρο. Αν και το MEGA δεν έχει κανένα πρόβλημα με το μοντέλο -παρουσιάστρια και ίσα ίσα θα ήταν πολύ τιμητικό για το ίδιο το κανάλι, υπάρχουν δυο θέματα που πρέπει να επιλυθούν: πρώτον το θέμα των προδιαγραφών της παρουσίασης – με τη Βίκυ Καγιά να βάζει ψηλά τον πύχη – κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με την διαδικτυακή μετάδοση και το δεύτερο τυχόν εμπάργκο από πλευράς STAR καθώς η κριτής του GNTM ανήκει στο δυναμικό του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς.

Παράλληλα, επιστρέφει και η μουσική τηλεοπτική εκπομπή MEGA STAR εννέα χρόνια μετά την τελευταία προβολής της η εκπομπή που παιζόταν στο τότε κανάλι της Μεσογείων από τον Απρίλιο του 1990 μέχρι και τον Μάιο του 2011. Την εκπομπή παρουσίασαν κατά καιρούς η Αριάννα Δημητροπούλου, η Ρίκα Βαγιάνη, η Ναταλία Γερμανού, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Εύη Αδάμ, η Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Κατερίνα Στικούδη.

- Advertisement -

Το «Mega Star» κατέχει τον τίτλο της μακροβιότερης ψυχαγωγικής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης καθώς προβαλλόταν για 22 διαδοχικές σεζόν χωρίς να σταματήσει η προβολή της όλα αυτά τα χρόνια. Αν και το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη είναι αυτό που έχει γραφτεί για την παρουσίαση λόγω της συνεργασίας της με το MAD κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς υπάρχει φρένο από την πλευρά του MEGA με το κανάλι να προσανατολίζεται σε άλλο πρόσωπο.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *