Είναι οριστικό – Τότε επιστρέφει στο Mega το «The Chase» της Μαρίας Μπεκατώρου…

team
team

Με το “The Chase” επιστρέφει η Μαρία Μπεκατώρου για δεύτερη συνεχή χρονιά στο MEGA τη Δευτέρα 12/9 στις 18:30. Το τηλεπαιχνίδι που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό επανέρχεται με αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα του ΜΕGA και το “Γεράκι”, το “Βουνό”, η “Γυναίκα με τα μαύρα” και ο “Αδέκαστος επιθεωρητής” είναι έτοιμοι να καθηλώσουν με τις γνώσεις τους.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγωνιώδεις αναμετρήσεις γνώσεων. Αδρεναλίνη που ανεβαίνει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το “The Chase” επιστρέφει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο MEGA.

Μετά από μία επιτυχημένη πρώτη σεζόν, όπου το “The Chase” έγινε talk of the town στην απογευματινή ψυχαγωγική ζώνη, το τηλεπαιχνίδι που καθηλώνει το κοινό σε όλο τον κόσμο έρχεται με νέο κύκλο… καταδιώξεων. Η Μαρία Μπεκατώρου, πάντα άμεση και ετοιμόλογη, υποδέχεται καθημερινά παίκτες και Chasers σε ένα ανατρεπτικό πινγκ πονγκ ερωτήσεων και απαντήσεων.

“Το Βουνό”, “Το Γεράκι”, “Η γυναίκα με τα μαύρα” και “Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής” ακόνισαν τις γνώσεις τους, ανανέωσαν το look τους κι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους παίκτες στα ίσια. Φέτος, οι προσφορές των Chasers κρύβουν εκπλήξεις.

- Advertisement -

Ποιοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ;

“THE CHASE” ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ | ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 KAI ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:30

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *