Είναι οριστικό: Επιστρέφει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην τηλεόραση

team
team

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας λόγω της γνωστής εμπλοκής του με τη δικαιοσύνη επιστρέφη στην τηλεόραση με τη γνωστή και κλασική τηλεοπτική κωμωδία “Πενήντα – Πενήντα”.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε προφυλακιστεί το 2021 κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του.Στο πλαίσιο των καταγγελιών αλλά και της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη, οι σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε σταμάτησαν να προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega TV με τις κλασικές κωμωδίες που θα προβάλλονται το καλοκαίρι του 2023, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων σε επανάληψη και η κλασική τηλεοπτική σειρά “Πενήντα – Πενήντα”, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Επρόκειτο άλλωστε για επιθυμία του γνωστού ηθοποιού, να προβάλλονται ξανά οι σειρές του, όπως είχε γνωστοποιήσει η δικηγόρος του, Κική Μπακιρτζίδου, σε τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Οι κλασικές κωμωδίες που θα προβληθούν το φετινό καλοκαίρι στο Mega είναι οι εξής: Ντόλτσε Βίτα, Το Ρετιρέ, LAPD, Μαρία η Άσχημη, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, Λατρεμένοι μου Γείτονες, Στο Παρά Πέντε, Πενήντα Πενήντα, Η Πολυκατοικία, Οι Βασιλιάδες, Η Ώρα η Καλή, Είσαι το Ταίρι μου, Ευτυχισμένοι Μαζί και Μαύρα Μεσάνυχτα.

- Advertisement -

Οι προβολές των παραπάνω σειρών θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *