Είναι επίσημο: Ο Χριστοφόρου στη θέση Ποφάντη στον ΑΝΤ1

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ANT1

Την έκπληξη έκανε ο ΑΝΤ1 με τη θέση του αντικαταστάτη του Τζώρτζη Ποφάντη, αφού τελικά δεν ήταν ο Γιάννης Λάτσιος όπως είχε γραφτεί, αλλά και ο Νίκος Χριστοφόρου δεν μας άφησε παραπονεμένους αφού στον ΣΚΑΪ τον περιμέναμε στο Μαρούσι βρέθηκε τελικά. Μάλιστα, πριν από λίγο ήρθε και επίσημα η ανακοίνωση για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος απομακρύνθηκε πριν από έναν μήνα περίπου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ο Νίκος Χριστοφόρου αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου (Chief Content Officer) του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία και πολύχρονη προϋπηρεσία στον χώρο των media, o Νίκος Χριστοφόρου θα έχει την ευθύνη του περιεχομένου των ANT1, MAK TV, ANT1+, Antenna Studios, καθώς και της παραγωγής ταινιών, και θα αναφέρεται στον Γιώργο Λεβέντη.
Ο Νίκος Χριστοφόρου θα είναι επικεφαλής μιας νέας και πιο αποτελεσματικής δομής, η οποία θα επεκτείνει τις συνέργειες των εταιρειών σε επίπεδο περιεχομένου και, παράλληλα, θα συμβάλλει στη σταθερή ανάπτυξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

- Advertisement -

Με πορεία 30 ετών στον κλάδο, ο Νίκος Χριστοφόρου έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, CEO της Green Pixel Productions, ενώ πριν κατείχε τη θέση του MD της εταιρείας Studio ATA. Στο ενεργητικό του έχει πολλές επιτυχημένες παραγωγές, ενώ έχει συνεργαστεί με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Με στρατηγική σκέψη και διορατικότητα, ο Νίκος Χριστοφόρου θα συνεισφέρει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Ομίλου ANTENNA”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *