Είναι επίσημο: Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στην TV με Βινύλιο και Αρβύλα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στο youtube με νέα επεισόδια, σκάει και η είδηση της επιστροφής τους στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο OPEN από τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions. Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN. Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα, ο Αντώνης Κανάκης δέχτηκε πρόταση από όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς σταθμούς με εξαίρεση τους δυο που αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο – ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ – αλλά τελικά έκλεισε με το OPEN καθώς τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και το γεγονός ότι ο Αντώνης Κανάκης ήθελε “πακέτο” και τις δυο εκπομπές τόσο το “Ράδιο Αρβύλα” όσο και το “Βινύλιο”, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *