Το “My style rocks” ήταν ένα από τα επιτυχημένα προγράμματα της προηγούμενης σεζόν και, σίγουρα, χάρισε υψηλές τηλεθεάσεις στον ΣΚΑΙ. Γι’ αυτό τον λόγο αποφασίστηκε να συνεχιστεί και με δεύτερο κύκλο επεισοδίων ο οποίος, όμως, θα είναι ανανεωμένος προς τα πρόσωπα που τον στελεχώνουν.

Μία βασική αλλαγή είναι η… παρουσιάστρια, καθώς η Ευαγγελία Αραβανή μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας αποχώρησε με προορισμό τον ΑΝΤ1 και έπειτα το epsilontv, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έρχεται! Όπως ακριβώς προέβλεπε και η συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπει στο “Survivor”.

Πριν από λίγα λεπτά το κανάλι του Φαλήρου επισημοποίησε τη συνεργασία του με τη νεαρή παρουσιάστρια:
“H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής που κέρδισε πέρυσι το γυναικείο – αλλά μεταξύ μας… και το αντρικό κοινό. Η Κωνσταντίνα ετοιμάζεται για την έναρξη των γυρισμάτων της εκπομπής και εξηγεί γιατί αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση να την παρουσιάσει:

«Η τηλεόραση είναι μια συνεχής πρόκληση. Και το My Style Rocks είναι για μένα ίσως η πιο συναρπαστική πρόκληση μέχρι σήμερα! Η μοναδικότητα και η δύναμη του προσωπικού στυλ είναι υπεράνω μόδας και το ζητούμενο για κάθε γυναίκα αλλά και για κάθε άντρα. Είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Πώς θα τα πάει με την καινούργια κριτική επιτροπή η Κωνσταντίνα.