Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την Ελλη Στάη. Ποιοι άλλοι δημοσιογράφοι θα βρεθούν δίπλα της;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ και αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN. Mάλιστα, θα είναι κι αυτή που ουσιαστικά θα κόψει το νήμα του νέου καναλιού στις 20.00. Στον σχολιασμό της επικαιρότητας έχουν ακουστεί τα ονόματα του Μπάμπη Παπαναγιώτου και της Αναστασίας Γιάμαλη, αλλά αυτό ανάλογα με την επικαιρότητα.

Το επίσημο δελτίο Τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού. Η Έλλη Στάη δε χρειάζεται  συστάσεις… Στη νέα εποχή του OPEN, η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση”.

Παράλληλα, στο συμβόλαιό της “σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας” εμπεριέχεται και η παρουσίαση μιας ενημερωτικής εκπομπής, που η πρεμιέρα της τοποθετείται χρονικά τη νέα χρονιά, αλλά αν οι πολιτικές εξελίξεις το επιβάλλουν μπορεί να συμβεί και νωρίτερα. Οσο για τον τίτλο της, το “Με τα μάτια της Ελλης” ανήκει στον ΑΝΤ1, οπότε ο “Ελλήσποντος” του MEGA φαντάζει πιο πιθανός.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *