Έφυγε από τον ΑΝΤ1 για την ΕΡΤ: Ποια δημοσιοφράφος υπέβαλλε την παραίτησή της από το κανάλι και από πρωινή εκπομπή;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Παρελθόν αποτελεί για τον ΑΝΤ1 και για την εκπομπή “Πρωινοί τύποι” η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα. Η νεαρή μελαχρινή δημοσιογράφος, μάλιστα το καλοκαίρι είχε γίνει θέμα σε όλα τα σάιτ με την λιποθυμία της την ώρα του αέρα όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο πάτωμα προκαλώντας αναστάτωση στο πλατό αλλά και στους δυο παρουσιαστές της εκπομπής Παναγιώτη Στάθη και Νίκο Ρογκάκο. Τότε, με την επιστροφή της είχε βγει στην εκπομπή και είχε δημόσια ευχαριστήσει τόσο τον κόσμο όσο και τους συναδέλφους της για το ενδιαφέρον, ενώ η αιτία ήταν η χαμηλά πίεση.

Δείτε το βίντεο:

Η ίδια ήταν κανονικά με την έναρξη της σεζόν στην παρέα του Σαββατοκύριακου ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com πριν από λίγες μέρες υπέβαλλε την παραίτησή της στη Διοίκηση του ΑΝΤ1 προκαλώντας την έκπληξη πολλών μέσα στο κανάλι.

- Advertisement -

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την μεταγραφή της στην ΕΡΤ όπου σύμφωνα πάλι με αποκλειστικές πληροφορίες, πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα της πρωινής εκπομπής “Από τις έξι” με τον Δημήτρη Κοτταρίδη και τον Γιάννη Πιτταρά. Οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1 μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για τη νεαρή συνεργάτιδά τους, αφού ήταν και πολύ καλό κορίτσι αλλά και είχαν μια άριστη συνεργασία. Ωστόσο, από τη στιγμή που πήρε την απόφαση αυτή δεν μπορούσαν να την σταματήσουν. Οσο για την αντικαταστάτριά της, ακόμα αναζητούν το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί τύποι” κι από ότι καταλαβαίνω δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *