Δούκισσα VS Λιάγκας: Ο καβγάς, τα αγκάθια, το συμβόλαιο και στη μέση η ενημέρωση

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

PING Ήλθον, είδον και απήλθον η Δούκισσα Νομικού από το “Πρωινό”  καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η “Δούκισσα Νομικού” βρίσκεται ήδη εκτός εκπομπής αν και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να της αλλάξουν γνώμη. Ισως αποτελεί και την πιο σύντομη συνεργασία στην ιστορία της τηλεόρασης χωρίς φυσικά να απορώ καθόλου γι’ αυτό καθώς αν το είχα παίξει σε στοίχημα θα πόνταρα όλα μου τα λεφτά και σίγουρα θα είχε πετύχει και τον χρόνο της αποχώρησης, Ωστόσο, η παρουσιάστρια έχει υποβάλλει την παραίτησή της από την Πέμπτη λίγο μετά τα ζώδια που παρουσίασε η Λίτσα Πατέρα, όπου μάλιστα η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα δεν κατάφερε να κρύψει από τον τηλεοπτικό φακό την συναισθηματική της φόρτιση όταν η γνωστή αστρολόγος ανακοίνωνε στους τηλεθεατές εμμέσως πλην σαφώς την αποχώρησή της. Αρε Λίτσα πάλι αληθινή βγήκες! Παίζει να είναι και η πιο άμεση προβλεψη που έχει κάνει στην πολύχρονη καριέρα της.

PONG Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν ένας καβγάς ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα όπου ο τελευταίος ίσως και να ξέφυγε λίγο λεκτικά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι άλλα πράγματα περίμενε η Δούκισσα από τη συνεργασία αυτή και άλλα βγήκαν στην πορεία. Αλλωστε, ακόμα θυμάμαι την έκπληξή της όταν βγήκε στον αέρα εκεί γύρω στις 12 στην πρεμιέρα. Το δεύτερο αγκάθι ήταν το υπονοούμενο του Λιάγκα ότι όλα “είναι ώραια πάνω του αλλά και… κάτω του” όπως είπε γελώντας με τη Δούκισσα να παθαίνει το δεύτερο τηλεοπτικό σοκ από τοξ πληθωρικό Γιώργο Λιάγκα. Και η ιστορία δεν έμεινε εκεί γιατί τα νούμερα άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα, τα μονοψήφια να έρχονται και να μένουν και η γκρίνια να κάνει πάρτι με αποτέλεσμα να δημουργηθεί ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να λογοφέρουν την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την ενημέρωση αλλά πιστεύει και πολύ σε αυτήν παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν και αν περνούσε από το χερί του δεν θα είχε ούτε μαγειρική ούτε ζώδια.

PING Από την άλλη, η Δούκισσα έθεσε μια σειρά από όρους για να μείνει στην εκπομπή με πρώτη και καλύτερη να αυτονομηθεί εντελώς και να έχει τη δική της ψυχαγωγική εκπομπή, κάτι που ζητούσε και η Φαίη Σκορδά αλλά δεν έγινε αποδεκτό από το κανάλι. Και ενώ κάποιοι μπορεί να πόνταραν όλα τους λεφτά στην πρόωρη αποχώρηση της Δούκισσας, φαίνεται ότι από το κανάλι του Αμαρουσίου όχι μόνο δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό τους αλλά πόνταραν τόσο στο κατά τα άλλα υπέρλαμπρο πρόσωπό της που έσπευσαν να της κάνουν συμβόλαιο για 3 χρόνια θεωρώντας ότι θα μπορούσε να είναι η επόμενη Φαίη Σκορδά όταν ο Γιώργος Λιάγκας θα έκανε το μεγάλο πέρασμα είτε στην πρωινή είτε στην απογευματινή ζώνη σαν άλλος Νίκος Ευαγγελάτος.  Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που ναι μεν η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από την εκπομπή για προσωπικούς λόγους – όπως θα επικαλεστεί – αλλά όχι και από τον ΑΝΤ1 στον οποίο παραμένει έστω και ανενεργή μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο κόνσεπτ στο οποίο θα αισθανθεί πραγματική ΔΟΥΚΙΣΣΑ.

PONG Και ενώ το κανάλι καταβάλει προσπάθειες για να υπάρξει ενός όσο γίνεται πιο βελούδινο διαζύγιο και να μην γίνει μεγάλος ντόρος από τα θέμα στα Μέσα – κάτι τελικά που δεν κρατήθηκε κρυφό – ο Γιώργος Λιάγκας ήδη αναζητά την “όμορφη” και “τσαχπίνα” – χωρίς συνοδεία και πολλές απαιτήσεις  – που θα αναλάβει το εμπορικά και το ψυχαγωγικό κομμάτι, ενώ το κλίμα στην εκπομπή είναι ένα βήμα πριν το μπουρλώτο. Πάντως, οι φήμες για Ιωάννα Μαλέσκου φουντώνουν και αυτή τη φορά δεν νομίζω ότι ευθύνεται η ίδια γι΄αυτό, αν και σατανικό…

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *