Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη δήλωση μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό

team
team

Στην πρώτη δημοσίευση μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 προχώρησε η Δούκισσα Νομικού, τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσα από την επίσημη ανακοίνωση, ο σταθμός ενημέρωσε το μεσημέρι πως η λαμπερή παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να εκφράσει τις δικές της σκέψεις και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την αλήθεια της. «Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό» τονίζει, αρχικά, στην ανάρτηση της.

«Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία».

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» καταλήγει η Δούκισσα Νομικού στην πρώτη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagrtam μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *