Η τηλεοπτική σειρά “Downton Abbey” η οποία προβλήθηκε σε έξι κύκλους και φυσικά έγινε αγαπητή από το κοινό ενώ κέρδισε τρεις Χρυσές Σφαίρες και 15 Emmy, ένα ειδικό βραβείο  BAFTA αλλά και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, έγινε ταινία η οποία πρόκειται να προβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2019 στον κινηματογράφο, ενώ κυκλοφόρησε το τρέιλερ.

Στο τρέιλερ παρουσιάζεται η αναταραχή που δημιουργείται στο Downton, για τη προετοιμασία της επίσκεψης του βασιλιά και της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου την εποχή εκείνη μονάρχες ήταν ο βασιλιάς Γιώργος Ε’ και η σύζυγος του βασίλισσα Μαίρη. Συγκεκριμένα η αναταραχή όπως φαίνεται στο τρέιλερ προέρχεται από τις τριβές μεταξύ του υπηρετικού προσωπικού και των ευγενών.  Από το τρέιλερ δεν λείπουν φυσικά κάποιες από τις μυθικές ατάκες της Μάγκι Σμιθ όπως “ποτέ δεν μαλώνω,εξηγώ”.

Στην ταινία συμμετέχουν η Μάγκι Σμιθ και η Μισέλ Ντόκερι, όπως και οι Χιου Μπόνεβιλ, Λόρα Καρμάικλ, Μάθιου Γκουντ, Τζόαν Φρόγκατ, Άλεν Λιτς και Ελίζαμπεθ ΜακΓόβερν. Ωστόσο εκείνη που θα απουσιάζει από την ταινία είναι  η Λίλι Τζέιμς η οποία δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη που η σειρά γίνεται ταινία.

Δείτε το τρέιλερ: