Διόρθωση στο πρόστιμο του ΕΣΡ την τελευταία στιγμή

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Aπό Δευτέρα ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του δεν θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ σύμφωνα με την κύρωση που επέβαλε το ΕΣΡ στον σταθμό.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή η Ανεξάρτητη αρχή προχώρησε σε διόρθωση του προστίμου όπως αναφέρει και ο Γρηγόρης Μελάς στο Newsit. Ενώ λοιπόν ο σταθμός αποδέχτηκε την απόφαση του Συμβουλίου και για τη προσωρινή αναστολή μετάδοσης της εκπομπής αλλά και το πρόστιμο των 150.000 ευρώ προσέφυγε για το ότι έπρεπε να «προβάλλει αδιαλείπτως από 00.01΄ έως 24.00΄ κατά τις ημερομηνίες από 20.1.2020 έως 24.1.2020 ευκρινή κάρτα».

Ουσιαστικά δηλαδή το ΕΣΡ επέβαλε αδιάλειπτη μετάδοση κάρτας, όλο το 24ωρο, που σύμφωνα με νομικούς κύκλους αυτό «παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας»! 

Έτσι λοιπόν, μόλις λίγα 24ωρα πριν από την επιβολή της ποινής το ΕΣΡ αλλάζει την απόφασή του αντιλαμβανόμενο ως αποδεικνύεται το λάθος και όπως αναφέρει μετά από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας «επιβάλλει για τις ίδιες παραβάσεις την ηθική κύρωση της υποχρεωτικής μετάδοσης δύο (2) φορές ημερησίως επί τριάντα (30) δευτερόλεπτα κάθε φορά μεταξύ των ωρών 12:00 έως 14:00 στο χρονικό διάστημα από 20.1.2020 έως 24.1.2020 ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο “Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης”».

Έτσι λοιπόν η κάρτα θα προβάλλεται δύο φορές την ημέρα και όχι «αδιαλείπτως».

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Η εκδήλωση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στην Αράχωβα

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βρέθηκε στην Αράχωβα για event που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα...

Πρεμέρα για την εκπομπή MEGA Sports

To ΜΕGA θα έχει δυναμική παρουσία στα αθλητικά και η αρχή γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο με την εκπομπή MEGA...

H έκπληξη του Ρέμου στον Γιώργο Ντάβλα

Μια έκπληξη στον Γιώργο Ντάβλα επεφύλαξε χθες ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέφανος Κορκολής. Την ώρα που οι δυο...

Η Ναταλία Δραγούμη στη “Γυναίκα χωρίς όνομα”

Αύριο Παρασκευή 21/02 μπαίνει στη σειρά "Γυναίκα Χωρίς Όνομα" η Ναταλία Δραγούμη και θα κάνει το ρόλο της Εύας...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς