Δυο συγκλονιστικές και συνάμα αποκλειστικές συνεντεύξεις φιλοξενεί απόψε το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της στις 12 τα μεσάνυχτα στον ALPHA.

Πριν λίγες μέρες ο θάνατος της Μαρίνας Ζωρμπατζάκη που έχασε τη ζωή της από 40 μαχαιριές που της κατάφερε ο πρώην κουνιάδος της, απασχόλησε τη κοινή γνώμη και έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα. Απόψε η κόρη της, Κωνσταντίνα Παγάνη, ένα πανέμορφο κορίτσι που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς κατακτώντας σημαντικούς τίτλους , μας ανοίγει την καρδιά της. Πόσο τη στιγμάτισε ο χαμός της μητέρας της και πως αντιμετωπίζει το πένθος της; Τι συνέβαινε στους κόλπους της οικογένειας που οδήγησε στο φονικό και τι κοινό έχει ο τίτλος της Μις Υφήλιος με τον θάνατο της μητέρας της;

Με την ίδια εξομολογητική διάθεση κάθεται στην καρέκλα και η Λετίσια Γκουγιέν, που τον περασμένο Μάιο παντρεύτηκε στη Σαντορίνη τον …εαυτό της!

Η Λετίσια είχε οργανώσει τον γάμο των ονείρων της προκειμένου να ενωθεί για πάντα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, ωστόσο εκείνος τρις μήνες πριν από τη μεγάλη μέρα, ακύρωσε τα πάντα και εξαφανίστηκε από τη ζωή της.

Η 38αχρονη γαλλίδα, ταξίδεψε από το Λονδίνο προκειμένου να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής και να μας αποκαλύψει τα πάντα. Μιλά για τον ωμό τρόπο που τη χώρισε ο πρώην σύντροφος της, για το πώς διαχειρίστηκε το πρώτο σοκ, τι ήταν εκείνο που την έκανε να πάρει την απόφαση να παντρευτεί τον εαυτό της, πως αντέδρασαν οι δικοί της ενώ περιγράφει με χιούμορ και συγκίνηση τη μέρα του γάμου της και το ταξίδι του μέλιτος που έκανε εντελώς μόνη της, στο αγαπημένο ελληνικό νησί.