Δύο σημαντικά βραβεία για τον ΑΝΤ1 στο MEDIAMIXX 2018

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Διπλή διάκριση για τον ΑΝΤ1 στη φετινή διοργάνωση του MediaMixx Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με «Χρυσή Ομπρέλα» (Golden Umbrella TV Awards) βραβεύτηκαν η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και η κωμική σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του διακρίθηκε κατακτώντας το βραβείο «City Of Thessaloniki Award», ενώ η κωμική σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» κέρδισε το βραβείο για την «Καλύτερη Κωμωδία».

Να σημειωθεί ότι το MEDIAMIXX FESTIVAL, το κορυφαίο συνέδριο – θεσμός στο χώρο των Μεσών Μαζικής Επικοινωνίας, της Δημοσιογραφίας και της Διαφήμισης φιλοξενήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τις 20 έως και 22 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται εδώ και 24 χρόνια σε χώρες των Βαλκανίων και κάθε χρόνο, συγκεντρώνει επαγγελματίες του κλάδου, κορυφαία στελέχη, παραγωγούς, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, διαφημιστές, διαφημιζόμενους και άτομα που ασχολούνται με την επικοινωνία.

- Advertisement -

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελούνταν από διεθνείς επαγγελματίες με εμπειρία δεκαετιών στα Μέσα Ενημέρωσης και την τηλεοπτική βιομηχανία ενώ τα φετινά βραβεία «Χρυσή Ομπρέλα» περιλάμβαναν περισσότερες από 50 παραγωγές από 18 χώρες.

Οι κύριες κατηγορίες ήταν: Δράμα, Κωμωδία, Έγκλημα, Web, μορφή ψυχαγωγίας και οι υποκατηγορίες: Διευθυντής Φωτογραφίας, Κινηματογράφηση, Ήχου και Μουσικής Casting και Σενάρια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *