Δημήτρης Σκουλός: «Θα πρέπει να ρωτήσετε την Ηλιάνα γιατί, αν και θα συνέχιζε στο My Style Rocks, δεν συνέβη»

team
team

Ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Μαρία Κοκολάκη στο γιατί είπε το «ναι» στη δεύτερη σεζόν του My Style Rocks και τι απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παραμένει λόγω της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο Δημήτρης Σκουλός συνεχίζει για δεύτερη χρονιά ως κριτής στο My Style Rocks και όπως λέει στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» συνεχίζεσαι αυτή η όμορφη παρέα ακάθεκτη και ελπίζει να αρέσει στον κόσμο.

«Η κριτική επιτροπή είναι ανανεωμένη με την προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή, οι υπόλοιποι είμαστε στη θέση μας. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει άστρο. Αν δεν το είχε, δεν θα υπήρχε στην μόδα, στα πράγματα που έχει κάνει. Πέρασα τόσο ωραία πέρσι, ήμασταν δεμένοι με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τώρα με τη Σοφία. Γι’ αυτό είπα με χαρά ξανά το ‘’ναι’»’.

Ο γνωστός φωτογράφος σε ερώτηση σχετικά με την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου απάντησε χαρακτηριστικά πως «Θα πρέπει να ρωτήσετε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παραγωγή γιατί, αν και θα συνέχιζε, δεν συνέβη».

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα οι καλές παρέες, να περνάς καλά. Ειδικά όταν περνάς τόσες ώρες στη δουλειά. Στη δουλειά δεν πρέπει να πηγαίνει με βαριά καρδιά. Κάποιες φορές μου έχει συμβεί αλλά είναι ‘’παλιά ξινά σταφύλια’’».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *