Δημήτρης Σκουλός: «Θα είχε ενδιαφέρον να γίνει το “My style rocks All Star”»

team
team
Δημήτρης Σκουλός

Στο “Χαμογέλα και πάλι” του Σαββάτου μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός και μεταξύ όσων είπε, αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αρχικά είπε για το “My Style Rocks” και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι: “Η Acun Media με είχε πάρει τηλέφωνο για το ‘’My Style Rocks’’ να κάνω δοκιμαστικό και ’’προσγειώθηκα’’ εδώ. Στην αρχή δεν γνώριζα πως θα είμαι με την Ηλιάνα στην κριτική επιτροπή γιατί βρέθηκε αρκετός κόσμος εδώ που κάναμε δοκιμαστικά, και έμαθα για την Ηλιάνα μετά. Την Ηλιάνα την βρίσκω τέλεια στην κριτική επιτροπή, όπως την έβλεπα και στο ’GNTM’”.

“Δεν έχω ιδέα για ‘’My Style Rocks All Star’’, δεν γνωρίζω αν θα γίνει, αλλά θα είχε ενδιαφέρον. Εάν γίνει και νομίζουν πως είμαι καλός στη δουλειά μου, τότε θα το έκανα με χαρά. Τώρα η δουλειά μου είναι το ‘’My Style Rocks’’ και όταν τελειώσει, θα πρέπει να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ αν θα γίνει ξανά. Η δουλειά μου ολοκληρώνεται με το σόου” ανέφερε στη συνέχεια.

“Η Ζενεβιέβ είναι ένα αυθόρμητο κορίτσι και η τηλεόραση έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους. Είναι πολύ καλό παιδί και ελπίζω να πάει καλά” είπε στη συνέχεια για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ για τη Βίκυ Καγιά δήλωσε: “Καλή τύχη σε ό,τι και να κάνει η Βίκυ Καγιά, δεν θέλω το κακό κανενός ανθρώπου, είναι άξια και επαγγελματίας, κάτι θα βρει να κάνει. Καλή επιτυχία και στο Star για την επιλογή που θα κάνει για το ‘’Shopping Star’”’.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *