Δημήτρης Σκουλός: «Με τη Βίκυ Καγιά δεν ήμασταν φίλοι, ούτε θα γίνουμε»

team
team

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό μας” βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός και μίλησε για το GNTM και τη Βίκυ Καγιά. Τότε ο ίδιος αποκάλυψε το λόγο που δεν συνέχισε στο ριάλιτι μοντέλων.

Αρχικά, είπε: “Με πήραν από την παραγωγή και μου είπαν ότι φέτος θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και δεν θα είμαστε εμείς. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Εγώ δουλεύω βιοποριστικά, δεν το κάνω από χόμπι. Στενοχωρήθηκα τον πρώτο καιρό, ειδικά τις πρώτες μέρες. Έκανα αυτοκριτική τι έκανα λάθος, από ό,τι κατάλαβα δεν έκανα κάτι λάθος γιατί θα είχαν βρει αντικαταστάτη. Δεν βγήκαν. Οπότε δεν έγινε κάτι λάθος”.

Και πρόσθεσε: “Έπρεπε να στηρίξουν την επιλογή της Βίκυς ότι “θα έρθω να τα αλλάξω όλα”. Οπότε ποια ήταν τα “όλα”; Εμείς ήμασταν τα “όλα””.

Μάλιστα τόνισε ότι: “Ήμουν επιλογή του καναλιού, όχι της Βίκυς. Από πού κι ως πού να είμαι επιλογή της Βίκυς εγώ; Ήμουν επιλογή των ανθρώπων που έκαναν τα κάστινγκ. Άλλο να δουλεύεις στη μόδα και άλλο να μιλάς για μόδα. Υπήρχε ένας επαγγελματικός σεβασμός γι’ αυτό που κάνει ο καθένας και μέχρι εκεί. Τι ρωτάς, αν ήμασταν φίλοι; Όχι. Δεν ήμασταν φίλοι και ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ”.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *