Δημήτρης Σκουλός για τηλεθέαση GNTM: «Είδες που μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό;»

team
team

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τον φετινό κύκλο του GNTM, τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στον πρώτο κύκλο του reality μόδας αλλά και για τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά.

«Δεν έχω ακούσει ότι δεν θα γίνει του χρόνου GNTM, με λυπεί αν δεν γίνει. Έχει να κάνει με το πως πάει. Δεν πάει τόσο καλά όσο άλλες χρονιές. Είδες που τελικά μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό;» απαντά ο γνωστός φωτογράφος για την πορεία του show.

«Δε μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δεν το παίζω ανήξερος. Ούτε ναι θα πω, ούτε όχι» δηλώνει για τους ισχυρισμούς της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying, ενώ πρόσθεσε σχετικά: «Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται. Ζούμε σε μία εποχή που προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στη μόδα, στις εργασιακές σχέσεις. Καλό είναι όλα αυτά να μην τα ανέχονται οι άνθρωποι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτει ότι διατηρεί επαφές με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τις οποίες χαρακτηρίζει «καλά κορίτσια», ότι δεν παρακολουθεί το GNTM και ότι ουδέποτε είχε προσωπικές σχέσεις με τη Βίκυ Καγιά. «Στο GNTM κλήθηκα να πω τη γνώμη μου. Θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο «στρογγυλός» σε μερικές καταστάσεις στον πρώτο κύκλο» καταλήγει ο γνωστός φωτογράφος.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *