Δημήτρης Πανόπουλος σε Ναταλία Γερμανού: «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μόνο από την πλευρά που είσαι εσύ»

team
team

Οι σχέσεις που διατηρούν ο Δημήτρης Πανόπουλος και η Ναταλία Γερμανού έχουν συζητηθεί ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα, μετά και κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του δημοσιογράφου, ο οποίος είχε μιλήσει για την απογοήτευση της παρουσιάστριας σχετικά με τις τηλεοπτικές του επιδόσεις στην εκπομπή τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας τους.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, μάλιστα, στο «Γεια Σου», ο Δημήτρης Πανόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Καλύτερα δε Γίνεται» μετά το καλοκαίρι, τονίζοντας πως θα προηγηθούν συζητήσεις με το κανάλι.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε μεταξύ άλλων: «Ασπρίσανε τα μαλλιάκια του εκεί που ήταν. Σε μία σεζόν ασπρίσανε τα μαλλιά του; Έλα, Παναγία μου!». Η συγκεκριμένη ατάκα φαίνεται πως έκανε αίσθηση στη Ναταλία Γερμανού, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο μέσα από το «Καλύτερα δε Γίνεται» της Κυριακής (24/3).

«Είσαι λίγο Έλβις με αυτό το μαλλί, Δημήτρη. Αχ, είπε τρομερή ατάκα η φίλη μου, η Μπακοδήμου, χθες, που έπαιξαν πλάνα από τη συνέντευξή σου και λέει: το παλικάρι «άσπρισε» σε μια σεζόν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

- Advertisement -

«Και ξέρεις ε; Άσπρισα μόνο από αυτή την πλευρά, που είσαι εσύ. Από την άλλη είναι μαύρο», απάντησε ο Δημήτρης Πανόπουλος, με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη να συμπληρώνει: «Κι εμένα η άσπρη μου είναι από τη δική σου μεριά».

«Από δω άσπρισες; Θα αλλάξω θέση! Παιδιά, τι να κάνω; Γιατί ασπρίζετε όλοι από εδώ; Τι σας έχω κάμει;», αναρωτήθηκε χαριτολογώντας η Ναταλία Γερμανού κλείνοντας το θέμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *