Δημήτρης Πανόπουλος: «Η Ναταλία Γερμανού είναι δύσκολη αλλά στο τέλος δοτική, ίσως στην προσωπική της ζωή είναι πιο χαλαρή»

team
team

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην κάμερα του I love ΣουΚου και στον Αλέξανδρο Ρούτα για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού και το πως είναι η συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

«Είναι τρίτη χρονιά και έχει παγιωθεί. Νιώθω ότι πλέον έχουμε χημεία και στον αέρα γιατί -για να μην σου πω ψέματα την πρώτη χρονιά εξαιτίας μου και επειδή δεν μπορούσα να εγκληματιστώ σε αυτό το καινούριο πράγμα- δεν ήταν το ίδιο. Πλέον, όμως, νομίζω ότι πατάμε πολύ γερά και πάμε πολύ καλά. Έχω δει την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, μου αρέσει. Κοιτάζουμε την τηλεθέαση γιατί από εκεί μετριέται η δουλειά μας και δεν το κάνουμε για κάποιο άγχος πρωτιάς, δεν έχουμε τέτοια ματαιοδοξία, το κάνουμε από επαγγελματισμό και θέλουμε να βλέπουμε τι έχει αντίκρισμα και τι μπορεί να χρειάζεται βελτίωση» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Θα έκανε δική του εκπομπή; «Είναι θέμα χρόνου να έρθει μία πρόταση για όποιον έχει τη φιλοδοξία και την ικανότητα να το κάνει. Γίνομαι 33, περίπου στα 44 θα την έχω την εκπομπή»

Πώς θα χαρακτήριζε ως άνθρωπος την παρουσιάστρια; «Είναι δύσκολη, απαιτητική αλλά στο τέλος δοτική. Ίσως στην προσωπική της ζωή είναι πιο χαλαρή. Στην δουλειά όμως είναι απαιτητική και καλά κάνει γιατί όταν έχεις μία ομάδα 15 ανθρώπων γύρω σου και αυτό που πουλάει πρώτα από όλα ο σταθμός είναι το brandname είναι η Ναταλία Γερμανού, ξέρεις ότι εκτός του ότι θα κριθείς για τη δική σου δουλειά θα κριθείς και για το αποτέλεσμα της δουλειάς άλλων 15 ανθρώπων. Άρα, την επιτυχία μπορεί να την καρπωθούν όλου και την αποτυχία πρώτη από όλους η Ναταλία».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *