Δημήτρης Πανόπουλος: «Δεν φοβήθηκα τη σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό»

team
team

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στο “Breakfast@Star” και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή που θα ήθελε να κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά είπε: “Νιώθω ότι είναι περιττό να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Έχω κοπέλα εδώ και 4 χρόνια, δεν είναι του χώρου. Μου φαίνεται αστείο να βλέπω παπαρατσικές φωτογραφίες μου. Χαρά στο κουράγιο του ανθρώπου που μας έβγαλε και συγχαρητήρια που με αναγνώρισε κιόλας, γιατί εγώ δεν θα με αναγνώριζα ούτε κατά διάνοια”.

Για την πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού είπε: “Είχε ξεκινήσει να συζητιέται το θέμα ήδη από την εποχή που είχε ακουστεί ότι θα φύγει ο Κώστας Τσουρός. Εγώ για κάποιον λόγο περίμενα ότι θα μου γίνει πρόταση. Δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο, δεν ήξερα κανέναν”.
Και πρόσθεσε: “Το είχα πει μάλιστα και στη Δήμητρα. Και πράγματι με πήραν τηλέφωνο, μου είχε στείλει ένα μήνυμα και η Ναταλία ότι θα συναντηθώ με τον αρχισυντάκτη της. Πήγα να μιλήσω γνωρίζοντας ότι, αν δεν μου πουν κάτι φοβερά περίεργο που θα με ξάφνιαζε, θα έλεγα ναι”.
“Δεν σκέφτηκα καθόλου τη σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό. Καθένας έχει την προσωπικότητά του” τόνισε ο ίδιος.

“Την πρώτη χρονιά ήμουν πολύ μαγκωμένος γιατί στην ενημέρωση πρόσεχα πως θα μιλήσω και ξαφνικά έπρεπε να είμαι αυθόρμητος. Κόντρα ρόλος. Την δεύτερη σεζόν χαλάρωσα. Η Ναταλία με συμβούλεψε να χαλαρώσω. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι έξτρα από ότι έχει σχολιαστεί. Είμαστε πέντε άνθρωποι δεν χρειάζεται να μιλήσεις σε όλα τα θέματα” είπε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

Τέλος αποκάλυψε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια εκπομπή όπως τα παλιά πρωινά με τα παιχνίδια.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *