Δημήτρης Ουγγαρέζος για τα σχόλια σχετικά με τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη: «Φυσικά κι όλο αυτό με ζόρισε πάρα πολύ»

team
team

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Open Weekend” βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο δημοφιλής παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη, στη διάρκεια της οποίας τοποθετήθηκε για τα σχόλια που έγιναν για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Ουυγαρέζος δήλωσε: “Εννοείται ότι με ενόχλησαν όσα ακούστηκαν, θα είμαι ψεύτης να πω το αντίθετο. Σκυλιάζω στην δουλειά και πρέπει να γίνει αυτό που πρέπει κι αυτό είναι να περάσει καλά ο τηλεθεατής κι ο ακροατής. Δυστυχώς το μεγάλο πρόβλημα της τηλεόρασης φέτος ήταν η αυτοαναφορικότητα. Ασχολούμαστε συνέχεια με τους εαυτούς μας, με τις εκπομπές μας, με άλλες εκπομπές. Δεν το αποποιούμαι κι εγώ το έχω κάνει, αλλά το να επικοινωνούμε μέσα από τις εκπομπές είναι τουλάχιστον κακομαθημένο κι εγωιστικό απέναντι στον τηλεθεατή γιατί αυτή η δουλειά δεν σταματά στην κάμερα κι έρχεται πίσω. Πίσω από την κάμερα οι άνθρωποι σας βάζουν στο σαλόνι τους. Είμαστε η παρηγοριά τους, το να καθόμαστε τώρα και να αναλωνόμαστε”.

Και πρόσθεσε: “Φυσικά κι όλο αυτό με ζόρισε πάρα πολύ, αλλά έκανα τη δουλειά έτσι όπως έπρεπε να την κάνω κι έτσι πέρασαν και τα σχόλια. Δεν θα πω ποτέ τίποτα πάνω σε αυτό γιατί και τότε δεν είπα και τώρα είναι επιλογή μου να μην αναφέρομαι σε αυτά”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *