Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Θετικοί στον κορονοϊό – Όλη η αλήθεια από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

team
team

Μια αποκάλυψη για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Happy Day αποκάλυψε πως τα δυο παιδιά που εμφανίζονται δυο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή στην ενότητα της μαγειρικής βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και για αυτό θα απουσιάζουν μέχρι να καταφέρουν να αναρρώσουν πλήρως. Όπως είπε η παρουσιάστρια στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας τα δυο παιδιά έκαναν το απαραίτητο τεστ και βρέθηκαν αρνητικοί. Ωστόσο προς τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Μαρία είχε κάποια ύποπτα συμπτώματα και ενημέρωσε αμέσως την παραγωγή.

Εκείνοι της είπαν πως θα πρέπει να μείνει στο σπίτι της μέχρι να ξανακάνει το τέστ, το οποίο αφού το έκανε βγήκε θετικό όπως και εκείνο του συντρόφου της Δημήτρη.

Αμέσως άρχισε η ιχνηλάτηση και όπως όλα δείχνουν τα δυο παιδιά κόλλησαν σε συνάντηση που είχαν με άνθρωπο που δε σχετίζεται με την εκπομπή.

- Advertisement -

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως στη συνέχεια της εκπομπής ο Δημήτρης και η Μαρία θα εμφανιστούν μέσω skype στην εκπομπή προκειμένου να περιγράψουν και οι ίδιοι τι ακριβώς έγινε και πως βιώνουν οι ίδιοι την κατάσταση.

Πηγή: tlife.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *