Δικαστήριο της μόδας: Τα δοκιμαστικά και τα ονόματα για την κριτική επιτροπή

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου να δηλώνει δημοσίως ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσει το “Δικαστήριο της μόδας” που τελικά θα γίνει την ερχόμενη σεζόν στο OPEN, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, όχι μόνο η Μαρία Μπακοδήμου θα παρουσιάσει το τάλεντ σόου του καναλιού αλά My style rocks αλλά χθες ξεκίνησαν και τα πρώτα δοκιμαστικά για την τριμελή κριτική επιτροπή που θα την πλαισιώσει.

Από τα πλατό του OPEN πέρασαν ο Βασίλης Ζούλιας, ο Σπύρος Πώρος και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ το παρών έδωσε και η Υβόννη Μπόσνιακ για να κάνει ένα πρώτο ραντεβού με την παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου είχε δεχθεί πρόταση και για το GNTM αλλά δεν προχώρησε τελικά. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο χώρος της τηλεόρασης είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ.

Το σόου προορίζεται για την ερχόμενη σεζόν και συγκεκριμένα για την μεσημεριανό απογευματινή ή απογευματινή ζώνη που σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι να παίξει απέναντι από το αντίπαλο My style του ΣΚΑΪ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *