Διαζύγιο για ΣΚΑΪ – Ατζούν: Ολο το παρασκήνιο και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

-

- Advertisment -.
- Advertisement -

Οριστικό είναι το διαζύγιο του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και φυσικά τα προγράμματά του μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης κατά τα άλλα συνεργασίας. Το κανάλι του Νέου Φαλήρου πήρε την απόφαση να κινηθεί την ερχόμενη σεζόν χωρίς τον Τούρκο παραγωγό και καθοριστικό ρόλο στο να πάρει την απόφαση αυτή σήμερα – παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα γίνονταν όλες οι διεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση – ήταν ο ελληνικός τελικός που αντί για την Ελλάδα θα γίνει μετά από απόφαση της ΑCUN MEDYA στην Τουρκία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του tinasmess.gr, όλα έγιναν για 30.000 ευρώ. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι μέσα σε μια νύχτα αποφασίζει να μεταφέρει τον ελληνικό τελικό στην Κωνσταντινούπολη επειδή θα του κοστίσει κάτι χιλιάδες ευρώ λιγότερα, την ώρα που στη χώρα μας είχαν συμφωνήσει να δουλέψουν δεκάδες άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στους οποίους ανακοινώθηκε μόλις χθες η ακύρωση του τελικού στο Γαλάτσι.

Το κανάλι του Ν. Φαλήρου μην μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή του αποφάσισε λοιπόν να διακόψει κάθε συνεργασία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και όχι άδικα αφού όπως θα σας περιγράψω παρακάτω ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Κι αυτό γιατί φέτος από την πρώτη εβδομάδα του “Survivor” o Tούρκος παραγωγός απέκτησε διάφορες εμμονές. Τι κι αν του έλεγαν από τον ΣΚΑΪ να προβούν σε διοθρωτικές κινήσεις για να πάρουν την ανιούσα τα νούμερα τηλεθέασης, εκείνος δεν ήθελε να ακούσει με τίποτα καμία αλλαγή. Κάπως έτσι επικράτησε τελικά το Ελλάδα – Τουρκία ενώ του έλεγαν να πάνε στο “μαχητές και διάσημοι” από το κανάλι, ενώ ανάλογα είναι τα παραδείγματα και σε ό,τι αφορά στο “Power of love” και τις εκεί αστοχίες που ήταν πάλι αποτέλεσμα μιας εμμονικής συμπεριφοράς από πλευράς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί σε διαφορετική μεταγενέστερη ημερομηνία ο τουρκικός τελικός τελικά για σύμπτηξη κόστους από την πλευρά της παραγωγής θα γίνουν μαζί την Κυριακή επί τουρκικού εδάφους και θα μεταδοθούν σε ζωντανή μετάδοση από τον ΣΚΑΪ όπως άλλωστε έχει προγραμματιστεί.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία άρθρα

Μαλέλης: “Δεν έκανα ραντεβού με το STAR”

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του νέου MEGA ώστε το κανάλι να βγει στον αέρα. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με...

Ο Αντώνης Κανάκης απαριθμεί τα σημεία της ρήξης του με τον ΣΚΑΪ – Τα βασικά σημεία της ανακοίνωσης του παρουσιαστή

Εν αναμονή της νέας ανακοίνωσης του Αντώνη Κανάκη που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και η οποία θα εξηγεί...

Υδροξυαπατίτης: Εντυπωσιακή ανανέωση προσώπου με διάρκεια

Από την Δρ. Κατερίνα Σακελλαρίου Πρόκειται για ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της απώλειας του όγκου του προσώπου...

Το τρίγωνο του πολέμου: Τρεις εναντίον ΣΚΑΪ

Μετά το STAR και τον ALPHA και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τάσσεται κατά του ΣΚΑΪ και ο πόλεμος καλά κρατεί...
- Advertisement -
- Advertisement -

Μπορεί επίσης να σας αρέσειΣΧΕΤΙΚΑ
Συνιστάται σε εσάς