Το βασικό συστατικό το Aluminum, το οποίο φράζει τους πόρους του δέρματος εμποδίζοντας τον ιδρώτα να βγει. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να βγαίνει ο ιδρώτας μας άοσμος και να είμαστε σίγουρη για την υγεία του οργανισμού σας.

Τι είναι όμως το Αluminum. Το συναντάμε σε όλα τα αποσμητικά-αφιδρωτικά. Μπλοκάρει τον ιδρώτα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να διοχετεύονται στο στήθος.

Yλικά:

1 κάψουλα βιταμίνη Ε

1 κουταλάκι σούπας μαγειρική σόδα

100 ml αποσταγμένο νερό

Προαιρετικά 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά και τα τοποθετούμε σε μπουκαλάκι με σπρέι, αφού πρώτα το έχουμε αποστειρώσει. Κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το σπρέι το ανακινούμαι καλά.

 Τα αιθέρια έλαια προτιμήστε να είναι 100% αγνά

 Επειδή οι ανάγκες για αποσμητική προστασία για τον καθένα μας είναι τελείως ιδιαίτερες, πειραματιστείτε ωσότου καλύψετε απόλυτα τις καθημερινές σας απαιτήσεις.

 Τα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών είναι φωτοευαίσθητα, που σημαίνει ότι δεν θα βάλετε αποσμητικό με λάιμ και θα κάνετε ηλιοθεραπεία με τα χέρια ψηλά!

 Πειραματιστείτε προσθέτοντας τζελ αλόης

 Τα αιθέρια έλαια είναι, και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως φάρμακα. Πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο ενημερωθείτε από ασφαλή πηγή για τις ιδιότητές του.