Δείτε τι σκέφτηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να πείσει τον Ντάνο για το «Survivor All Star»

team
team

Ο Ατζούν γνωρίζει πως «Survivor All Star» χωρίς τον «Ντάνο» δεν γίνεται!

Με βάση τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θέλει να διαπραγματευτεί με τον παραγωγό για τη συμμετοχή του στο reality κι αυτό γιατί δεν θέλει και δεν μπορεί να πάει στον Αγιο Δομίνικο καθώς αντιμετωπίζει ένα προσωπικό θέμα που δεν του επιτρέπει να φύγει τόσο μακριά από την Ελλάδα.

Αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση τους ιθύνοντες, καθώς ο πρώην παίκτης και νικητής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του συγκεκριμένου reality. Άλλωστε, η προσωπικότητά του χάραξε τη δική της ιστορία στο «Survivor». Έτσι, για να καταφέρουν να τον πείσουν, πέρα από τα χρήματα, ο Ατζούν στοχεύει και σε άλλα μέσα! Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το reality «I am a Celebrity, Get me Out of Here» έφυγε από τα χέρια του ANT1, για να πάει στον ΣΚΑΪ.

Την παραγωγή, λοιπόν, του συγκεκριμένου project με τους Έλληνες celebrities θα την κάνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος ετοιμάζει μία μεγάλη πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο: Εάν ο «Ντάνος» δεχτεί να μπει στο «Survivor» για δεύτερη φορά, τότε θα του δώσει την παρουσίαση στο νέο reality που έρχεται την επόμενη σεζόν. Να σημειώσουμε ότι πρόταση για το «Survivor» έχουν δεχθεί ήδη ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Σάκης Κατσούλης, ο Τριαντάφυλλος και η Ανθή Σαλαγκούδη.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *