Μάταια έψαχναν οι τηλεθεατές χθες και σήμερα να βρουν στο πρόγραμμα του STAR την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Η εκπομπή άφαντη… κι αυτό μετά από απόφαση του ΕΣΡ που “τιμώρησε” την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με τριήμερη διακοπή και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ για την υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας από τη Ρόδο. (Σοκ από την απόφαση του ΕΣΡ στην εκπομπή της Κουτσελίνη. Ποιες άλλες εκπομπές έχουν κοπεί με τον ίδιο τρόπο;)

Ο λόγος που το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση είναι ο τρόπος που η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσίασε την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, κάνοντας λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος και υποβάθμιση προγράμματος. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής είχε προβάλει βίντεο κατά το οποίο άνδρες του Λιμενικού έβγαζαν από την θάλασσα το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Στη θέση της κοινωνικής εκπομπής έπαιξαν οι “Κου Κου” που παρατάθηκαν για μια ώρα και σημείωσαν μέσο όρο 12,7% στο σύνολο και 17,3% στο νεανικό κοινό. Την ίδια ώρα, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ πέταγε με 24,5% στο σύνολο και 14,8% στο νεανικό κοινό.