Οι εραστές της Κέρκυρας θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace ως μια all time classic επιλογή. Το γνωστό νησί των Φαιάκων φημιζόταν πάντα για τη φιλοξενία του. Πολλοί είναι οι επώνυμοι φίλοι που αγαπούν το ξενοδοχείο Corfu Palace και φροντίζουν να το επισκέπτονται τακτικά. Ο απόλυτος οικοδεσπότης της Κέρκυρας!

Αλέξανδρος Ανεμογιάννης (Διευθυντής του ξενοδοχείου Corfu Palace), Κωστής Μαραβέγιας, Κατερίνα Ανεμογιάννη (Διευθύντρια των Medi Prinou στο ξενοδοχείο Corfu Palace)

 

Έλφι Φωκά, Χρήστος Φωκάς (Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Corfu Palace)

Το εστιατόριο Scheria που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, προσφέρει μοναδικές γεύσεις διεθνής κουζίνας στον εσωτερικό χώρο της τραπεζαρίας ή στη βεράντα με θέα τον μοναδικό κόλπο της Γαρίτσας. Ο executive chef του Corfu Palace, Θωμάς Λάμπουρας, θέτει ως κύρια προτεραιότητά του τη μοναδική γεύση και την ιδιαίτερη υφή του κάθε πιάτου που δημιουργεί. Το κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, ξεκινώντας με πρωινό και καφέ Portioli έως το βράδυ απολαμβάνοντας αγαπημένα cocktail.

Ο executive chef του Scheria, Θωμάς Λάμπουρας με την Τόνια Σωτηροπούλου

Το ξενοδοχείο Corfu Palace βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας μόλις 5’ από το γνωστό σε όλους Λιστόν και λειτουργεί όλο το χρόνο. Χτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα κ. Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των Κερκυραίων, αφού αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί.

Κορίνα Στεργιάδου, Αντώνης Βλοντάκης, Γιώργος Ντάβλας, Έλενα Ντάβλα

Oι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν επίσης να απολαύσουν αποκλειστικές υπηρεσίες ευεξίας και ομορφιάς, από το εξειδικευμένο προσωπικό των Medi Prinou. Ένα κέντρο περιποίησης εξοπλισμένο με τα τελευταία διαθέσιμα μηχανήματα και όλες τις νέες θεραπείες.

Δημήτρης Πουλής, Κωστής Μαραβέγιας, Βούλα Φίλη