Χρόνια Πολλά Happy Day! 10 χρόνια Happy ευεξίας τις καθημερινές!

team
team

Είναι η πρώτη μας «καλημέρα» εδώ και 10 χρόνια, το πρώτο μας χαμόγελο, η πρώτη θετική ματιά στην καθημερινότητα μας.

Το πιο αγαπημένο πρωινό ξύπνημα, το Happy Day στον Alpha, γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

 Η εκπομπή που άλλαξε τα πρωινά μας και εισήγαγε την ψυχαγωγία σε μία άκρως ενημερωτική, μέχρι τότε, ζώνη, με την πιο happy παρέα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τιμόνι της παρουσίασης, αποτελεί διαχρονική επιλογή στο ξεκίνημα της ημέρας.

Η μοναδική παρέα του Δημήτρη Παπανώτα, της Τίνας Μεσσαροπούλου και του Κώστα Φραγκολιά, που παρουσιάζει και σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως, έχει γίνει η νούμερο 1 πρωινή συντροφιά μας αυτά τα χρόνια.

- Advertisement -

Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, έχουν φιλοξενηθεί στο Happy Day πάνω από 2.000 πρόσωπα της επικαιρότητας όπως ο Πρωθυπουργός, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σημαίνοντες προσωπικότητες της πολιτικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου καθώς κι επιτυχημένοι ηθοποιοί και καλλιτέχνες.

 Μία από τις βασικές καινοτομίες που έφερε το Happy Day ήταν και η live σύνδεση με το ραδιόφωνο και τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος εδώ και 10 χρόνια μεταφέρει καθημερινά τον παλμό της επικαιρότητας και σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις εξελίξεις, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της πρωινής μας συνήθειας.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του Happy Day αποτελεί και η ομάδα πίσω από τις κάμερες, με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη να βρίσκεται στο τιμόνι του περιεχόμενου από την πρώτη μέρα και να φροντίζει σε καθημερινή βάση να βγαίνει στον αέρα μία εκπομπή – πρότυπο.

Στην σκηνοθεσία από την πρεμιέρα της πρώτης εκπομπής του Happy Day το 2014, ο Κώστας Γρηγοράκης, έχει δώσει την δική του χαρακτηριστική σκηνοθετική ματιά στην επιτυχημένη προβολή του πιο χαρούμενου πρωινού ξυπνήματος.

 Στήλες και θέματα του Happy Day έχουν γίνει viral αλλά και παραδείγματα προς μίμηση καθώς η αγαπημένη πρωινή εκπομπή ήταν η πρώτη που εισήγαγε τη λογική του “Multi” στα βίντεο της lifestyle επικαιρότητας. Παράλληλα, καθημερινά προβάλλει ειδήσεις του Hollywood από πρώτο χέρι, με τον Γιώργο Σατσίδη να έχει μία από τις πιο επιτυχημένες στήλες σε ψυχαγωγική εκπομπή και τον Λευτέρη Μητσόπουλο να προσθέτει ακόμα περισσότερο γέλιο και κέφι στην ημέρα μας, ανακαλύπτοντας και παρουσιάζοντας τα αστεία βίντεο του διαδικτύου.

 Οι εορτασμοί για τα 10 χρόνια επιτυχιών του Happy Day επεκτείνονται και στα social media του Alpha, όπου ανεβαίνουν καθημερινά διασκεδαστικά quiz και αφιερωματικά βίντεο με την πιο Happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης!

Instagram:   @alphatv
TikTok:     @alphatv_official
X (Twitter):  @alphatvgreece
Facebook:    @alphatv
Threads:        @alphatv

Κάθε μέρα αυτά τα 10 χρόνια, είναι Happy Day στον Alpha!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *