Χρήστος Κούτρας: «Κάποιοι ξεχνούν ότι οι Αταίριαστοι χτίσαμε τη ζώνη 12 – 2»

team
team

Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν μίλησε ο Χρήστος Κούτρας στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε για την αλλαγή ζώνη της εκπομπής «Αταίριαστοι» υπενθυμίζοντας πως το ανδρικό δίδυμο ήταν εκείνο που έχτισε το ενημερωτικό slot 12 – 2.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κούτρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθούμε να στήσουμε την εκπομπή μας, σιγά σιγά, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει θέμα αν μας άρεσε η αλλαγή στην ώρα μιας και ότι δεν ανανεώνεται πεθαίνει. Προσπαθούμε όλοι. Είναι δύσκολος ο χώρος της τηλεόρασης φέτος και δεν είναι απλά τα πράγματα».

«Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι απέναντι μας και εννοείται πως είναι ισχυρός αντίπαλος. Απλώς θέλω να υπενθυμίσω, γιατί κάποιοι το ξεχνούν, πως την ζώνη 12 – 2 εμείς την χτίσαμε. Δηλαδή το 2014 εμείς ξεκινήσαμε το 12 – 2, μεταπηδήσαμε στο πρωί και ξαναγυρίσαμε τώρα. Αυτό. Υπομονή και θα δούμε».

«Γενικά το θέμα είναι να πηγαίνουν όλοι καλά και να υπάρχει μια αξιοπρέπεια στη δουλειά μας. Τίποτα άλλο. Μέχρι εκεί. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν εδώ και πολλά χρόνια. Τα κοιτάζω και τα σέβομαι αλλά δεν αγχώνομαι για τους αριθμούς» συμπλήρωσε ο Χρήστος Κούτρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *