Χόρεψε το «Zari» παρέα με τη Μαρίνα Σάττι στο AR video booth by Eurojackpot!

team
team

Χόρεψε το «Zari» παρέα με τη Μαρίνα Σάττι – Το AR video booth by Eurojackpot δίνει ραντεβού με τους eurofans στο κέντρο της Αθήνας από σήμερα έως και το Σάββατο!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε έχει αρχίσει και οι eurofans έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν μαζί της τοZari”, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, ένα ειδικά διαμορφωμένο AR video booth μας περιμένει όλους στη συμβολή των οδών Ερμού και Βουλής, στο Σύνταγμα, για να ευχηθούμε «καλή επιτυχία» στη Μαρίνα Σάττι και να απολαύσουμε μια μοναδική εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας.

 Εκεί θα βρίσκεται και το Eurojackpot, ο μεγάλος χορηγός της ελληνικής συμμετοχής στη Σουηδία. Μπαίνουμε στο AR booth, χορεύουμε στο ρυθμό από το “Zari” και λαμβάνουμε το βίντεο της χορογραφίας, με παρτενέρ τη Μαρίνα Σάττι, στο κινητό μας, για να το μοιραστούμε με τους φίλους μας στα social media.

- Advertisement -

Και τις τρεις ημέρες, το  AR video booth by Eurojackpot θα βρίσκεται στην περιοχή του Συντάγματος από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *