Χατζίδου – Παύλου απαντούν στον Αλεξάνδρου: «Αν ήθελε να μην ασχοληθεί…»

team
team

Στις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τους ίδιους απάντησαν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μέσα από τον «αέρα» του Breakfast@Star, αναφορικά με τη διαρροή του προσκλητηρίου για τη βάφτιση του γιου του Δημήτρη και της Ιωάννας Τούνη.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε. Να απαντάει δηλαδή ο ένας παρουσιαστής στον άλλον και γίνεται όλο αυτό μέσω τηλεόρασης. Γι’ αυτό το πράγμα, θα χρειαστούμε 2 λεπτά να απαντήσουμε ώστε να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. Αιφνιδιαστήκαμε και σοκαριστήκαμε επειδή είναι κάτι που υποτίθεται το συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή, με τον Δημήτρη ο Ετεοκλής έχει μιλήσει στο τηλέφωνο κι εγώ με μηνύματα. Δεν κατάλαβα τον λόγο που έπρεπε να γίνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους έναν μήνα μετά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου απάντησε: «Την ίδια ημέρα που έγινε όλο αυτό, ήμασταν σε επικοινωνία, μιλήσαμε, συζητήσαμε… Όσον αφορά στο προσκλητήριο, δεν ήμασταν καλεσμένοι της βάφτισης… Δεν λάβαμε το προσκλητήριο ως καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε φίλοι. Κι αυτό είναι μία άλλη αλήθεια. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο, ως εκεί. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου είχαν δημοσιευτεί, το όνομα και η ημερομηνία σε άλλες εκπομπές. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί του προσκλητηρίου με τα χρώματα. Είχαμε καλύψει την ημερομηνία και το σημείο, γιατί καταλάβαμε ότι δεν ήταν σωστό να βγει προς τα έξω.

Χατζίδου – Παύλου απαντούν στον Αλεξάνδρου:

- Advertisement -

Όσον αφορά στο κομμάτι Μαλδίβες, εκεί μου είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο – δε θα πω όνομα – που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό, δεν έπρεπε να καταλάβω και να θεωρήσω αυτονόητο ότι δεν θέλει να ασχοληθούμε με ο,τιδήποτε αφορά σε εκείνον, στο παιδί του, στη γυναίκα του και στην προσωπική του ζωή. Δεν προέκυπτε από κάτι τέτοιο. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν τα δελτία Τύπου που δεν δημοσιεύονται».

«Είχαν μάλιστα και την ευγένεια συνεργάτες της εκπομπής να του στείλουν τα links με το τι έχει δημοσιευτεί και σε ποιες εκπομπές έχουν γίνει ρεπορτάζ γι’ αυτά τα στοιχεία. Εγώ να σας πω κάτι… δεν το θεωρώ κακό και μπαίνω πάντα στη θέση του άλλου, γιατί κι εμείς είμαστε ένα ζευγάρι που δείχνουμε τη ζωή μας και το πρόσωπο του παιδιού μας… Δημοσιογράφος της εκπομπής βρήκε ένα προσκλητήριο, με λεπτομέρειες και στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί. Κι όταν έχουν δημοσιευτεί αυτά για ένα γεγονός, δεν θεωρήσαμε ότι είναι κακό να δημοσιευτεί το χαρτί του προσκλητηρίου» συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *