Η Cellentis Hellas γιόρτασε την επίσημη είσοδό της στην ελληνική αγορά

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Η Cellentis Hellas, κλάδος της Cellentis UK, γιόρτασε την επίσημη είσοδό της στην ελληνική αγορά, με μια εκδήλωση που έγινε στην έδρα της, στη Βούλα.

Tζένη Μπότση, Ελλη Κοκκίνου

Οι εφαρμογές της μοριακής βιολογίας και της βλαστοκυτταρικής ιατροτεχνολογίας έχουν πλέον και στην Ελλάδα το σπίτι τους. Παρουσία φίλων, μελών της επιστημονικής κοινότητας, πολλών επωνύμων και media, οι επιστημονικοί επικεφαλείς του κέντρου -ο πλαστικός χειρουργός, κ. Γιώργος Βασιλικός και ο μοριακός βιολόγος, κ. Μάκης Σιγάλας- επεσήμαναν το πόσο σημαντικό είναι να αξιοποιούνται διεθνώς δοκιμασμένες μέθοδοι που με το μικρότερο κόστος, στο λιγότερο χρόνο και με το καλύτερο αποτέλεσμα επιτρέπουν στον άνθρωπο -χωρίς πόνο- να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Χριστίνα Αλεξανιάν και Ελενα Ντάβλα.

Η μέθοδος εφαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα θεραπειών της Ορθοπεδικής και της Πλαστικής Χειρουργικής, χωρίς την ανάγκη επεμβατικής διαδικασίας, αλλά με την αξιοποίηση του κυτταρικού δυναμικού του ίδιου του οργανισμού.

Νόνη Δούνια και Ζέτα Δούκα.

Με βασικό μήνυμα, «Let your cells be the medicine», η μοναδική καθετοποιημένη ιατροτεχνολογική ιατρική εταιρεία μας περιμένει, στα ιατρεία της στη Βούλα.

- Advertisement -
Ρέα Τουτουντζή και Εύη Αδάμ.

Επισκεφθείτε www.cellentis.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 8994001.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *