Μπορεί τα κανάλια να προβάλλουν ήδη ένα μεγάλο μέρος του νέου προγράμματος που έχουν φτιάξει για την τηλεοπτική σεζόν 2018-’19, με εξαίρεση το Open, αλλά από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η… τράπουλα ξανά ανακατεύεται. Και αυτό γιατί ο ΣΚΑΙ ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης τα τάλεντ σόου “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και “The Voice”, ενώ από σήμερα ο ALPHA ξεκινά την προβολή των νέων κύκλων “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, “Το σόι σου”, με “Το Τατουάζ” να επιστρέφει στην αρχική ώρα προβολής του. Δηλαδή 21.50.

Ας δούμε, όμως, πως κινήθηκε η μάχη ανάμεσά στο “Βake Off Greece” με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” με τον Γιώργο Λιανό. Ο τραγουδιστής- παρουσιαστής έκοψε πρώτος το νήμα της τηλεθέασης, σύμφωνα με τα ανεπίσημα νούμερα τηλεθέασης, κάνοντας 19,9% έναντι 14,5% του “Bake Off Greece”. Να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 πρόβαλλε τη θεατρική παράσταση “Αγάπη μόνο”, που σημείωσε 13,6%!

Όσον αφορά το νεανικό κοινό 18-54, νικητής αναδείχτηκε και πάλι ο Γιώργος Λιανός με 17,5%, ενώ από κοντά τον είχε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με 16,8%. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η θεατρική παράσταση που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 με 14,5%.