Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το χθεσινό live του «Just the two of us»

team
team

Ακόμα ένα live του J2US αποτελεί παρελθόν μιας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Και αυτή τη φορά ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης είχε στο πλευρό του την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Καίτη Γαρμπή και την Βίκυ Σταυροπούλου στην κριτική επιτροπή.

Τα δεκαπέντε διαγωνιζόμενα ζευγάρια έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό του λαμπερού μουσικού σόου. Στην πρώτη θέση της βαθμολογία της κριτικής επιτροπής ήρθαν η Didi και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενώ στην τελευταία ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Το τηλεοπτικό κοινό όμως έμελλε και πάλι να κρίνει την εξέλιξη του J2US και ποιο ζευγάρι θα έπρεπε να αποχωρήσει σε αυτό το live. Έτσι, στο κλείσιμο του επεισοδίου λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε μαζί με τα ζευγάρια για να προχωρήσει στις απαραίτητες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με τη βαθμολογία κριτών και τηλεοπτικού κοινού, στο J2US δεν θα τραγουδήσουν και πάλι ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη. «Εγώ δεν φεύγω, θα ξανάρθω το άλλο Σάββατο! Ήταν πολύ λίγο και θέλω να έρθω και το άλλο Σάββατο» έσπευσε να πει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *