Αυτό είναι το κανάλι που μετακομίζει ο Δημήτρης Παπανώτας

Ευάννα Ζουμπούρογλου
Ευάννα Ζουμπούρογλου

Η πολυετή συνεργασία του Δημήτρη Παπανώτα με το κανάλι της Κάντζας έκλεισε φέτος με την τελευταία εκπομπή του “Happy Day στον Alpha”. Ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας του μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, αυτό που δεν είχε αποκαλύψει είναι η νέα του τηλεοπτική στέγη, την οποία αποκάλυψε και πάλι μέσα από μια νέα ανάρτηση του. Συγκεκριμένα γράφει στην λεζάντα “Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….????❤” . 

Μάλιστα, πληροφορίες του tinasmess τον θέλουν να αναλαμβάνει τη δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Λιάγκα για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *